Мадонна заступилася за Майкла Джексона після звинувачень у педофілії у фільмі «Залишаючи Неверленд»

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Мадонна заступилася за Майкла Джексона після звинувачень у педофілії у фільмі «Залишаючи Неверленд»

Ron Galella / WireImage

Американська співачка Мадонна заступилася за Майкла Джексона і нагадала про презумпцію невинуватості, коментуючи фільм «Залишаючи Неверленд», який звинувачує музиканта в сексуальному насильстві над дітьми. Про це пише Sky News.

«Люди не винні, поки їх провина не доведена», — сказала Мадонна, ровесниця Джексона, яка стала відомою разом з ним у 1980-х. Зірка зазначила, що вона знає, як це — мати справу з «тисячами звинувачень», які не відповідають дійсності, і підкреслила, що у неї немає «менталітету лінчувателя».

«Тому моя реакція, коли мені кажуть щось про людей, така — чи можете ви довести це?» — сказала співачка.

На питання, що могло б стати доказом провини Джексона, вона відповіла: «Я не знаю, я не бачила фільм».

  • На початку березня телеканал HBO показав дві частини фільму «Залишаючи Неверленд». «Неверленд» — це маєток, у якому жив Джексон. У центрі фільму двоє героїв — 36-річний Вейд Робсон і 40-річний Джеймс Сейфчак, які звинувачують музиканта в сексуальному насильстві. Премʼєра картини відбулася на фестивалі незалежного кіно «Санденс» у США 25 січня.
  • Після виходу фільму на телеекрани кілька груп фанатів Майкла Джексона подали позов проти героїв «Залишаючи Неверленд», звинувативши їх у «лінчуванні» музиканта.