Колишній лідер рок-гурту Oasis випустив кліп з українським гопаком

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Британський співак, колишній лідер та автор більшості пісень англійського рок-гурту Oasis Ноел Галлаґер випустив новий кліп, у якому виконують гопак танцівники Бредфордського клубу української діаспори у Британії. Про це йдеться на сторінці Бредфордського клубу у Facebook.

«Як ще краще почати кліп, як не з українського козачого братства за участю кращих танцюристів Бредфордса?» — йдеться у повідомленні.

На почтку кліпу двоє танцюристів у національних українських костюмах танцюють гопак, поруч з ними чоловік у традиційному українському вбранні співає.

Ноел Галлаґер — британський музикант, співак, гітарист, співзасновник та автор більшості пісень британського рок-гурту Oasis. Після розпаду гурту в 2009 році Ноел розпочав сольну карʼєру. Він — рідний брат британського музиканта та легендарного голосу гурту Oasis Ліама Галлаґера, який буде одним з хедлайнерів фестивалю Atlas Weekend 2019 у Києві. Він виступить у столиці зі своїм сольним проектом.

  • Німецький індастріал-метал гурт Rammstein показав у тизері до майбутнього альбому, який вийде 18 травня, Каховську площу в Херсоні.
  • Відома французька актриса та співачка Ванесса Параді представила кліп на пісню Kiev, присвячену столиці України. Ця композиція увійшла в новий альбом 46-річної виконавиці — Les sources.
  • Ізраїльська співачка Нетта Барзілай, яка перемогла в конкурсі «Євробачення» у 2018, презентувала новий кліп. Прем’єра відео до свого треку Bassa Sababa, яке виконавиця знімала у Києві, відбулася 1 лютого на її каналі в YouTube.