Японська компанія відновлює випуск тамагочі. Оновлена версія гри буде взаємодіяти зі смартфоном або планшетом через Bluetooth

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Японська компанія Bandai, що спеціалізується на виробництві іграшок і відеоігор, вирішила повернутися до виробництва свого популярного в 1990-ті винаходу — кишенькової іграшки тамагочі. Нову версію культової іграшки, яка отримала назву Tamagotchi On, можна буде придбати вже найближчим часом. Про це йдеться на сайті компанії.

Оновлена іграшка зовні схожа на свого попередника — невеликий пристрій у формі яйця, але замість чорно-білого екрану він має кольоровий LCD-дисплей з діагоналлю 2,25 дюйма, під яким розташовані три кнопки.

Сценарій гри також лишився незмінним — необхідно доглядати за віртуальним вихованцем, годувати його, грати з ним, вигулювати й укладати спати. Однак розробник додав нові функції вихованцям, тепер вони можуть ходити один до одного в гості, одружуватися та розмножуватися. Один пристрій тамагочі може зберігати в собі 16 поколінь. Однак головна мета гри не змінилася — улюбленець повинен залишатись життєрадісним і не помирати.

Оновлена версія тамагочі зможе взаємодіяти зі смартфоном або планшетом через Bluetooth і LTE. Завдяки цьому можна буде отримувати подарунки, а також обмінюватись вихованцями.

На офіційному сайті виробник запустив зворотний відлік часу до старту продажів нового тамагочі. Він зʼявиться у продажу через 74 дні — наприкінці липня. Придбати його можна буде на Amazon, Game Stop і Urban Outfitters. Як повідомляв раніше Wired, вартість Tamagotchi On складає $59,99.