Зйомки фільму «Бонд-25» припинені. Актор Деніел Крейг отримав травму ноги

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Зйомки 25-го фільму про Джеймса Бонда знову припинені. На цей раз через травму ноги актора Деніела Крейга, який грає головну роль. Про це повідомляє The Guardian.

Травму Крейг отримав на Ямайці, де йдуть зйомки. За словами очевидців, він послизнувся під час бігу і сильно травмував щиколотку. Зараз він доставлений у США для лікування.

Зйомки в Лондоні, які були заплановані на найближчі вихідні, також довелося скасувати. Режисери сподіваються, що Деніел не постраждав серйозно і виробництво стрічки можна буде відновити найближчим часом.

Зазначимо, що фільм «Бонд-25» переслідує низка невдач. Раніше Крейг відмовився грати роль агента британської розвідки М6, режисери один за одним покидали проект, а сценарій переписувався та доповнювався кілька разів.

  • З того моменту, як Крейг грає роль агента 007, він переніс чимало травм на знімальних майданчиках. У 2005-му під час зйомок «Казино «Рояль» він отримав сильний удар в обличчя та позбувся двох зубів. Йому довелося після ставити імпланти. На зйомках «Кванта милосердя» актор порвав мʼяз, пошкодив ребра і позбувся кінчика пальця. У 2015 році на зйомках картини «Спектр» Деніел пошкодив коліно і провів у лікарні два тижні.