В аеропортах України та Єгипту затримують 12 рейсів SкуUp

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Авіакомпанія SкуUp Airlines повідомила про зміну часу відправлення чотирьох рейсів з Києва, Запоріжжя та Шарм-ель-Шейха 15 травня. Інформацію про це авіаперевізник опублікував на своєму сайті.

«Шановні пасажири, у звʼязку з обмеженнями аеропорту, звідки виконувався виліт повітряного судна SKYUP AIRLINES**, відбулися зміни у розкладі», — йдеться в повідомленні.

Зазначено, що затримуються рейси PQ7107 (Київ — Шарм-ель-Шейх), PQ7152 (Шарм-ель-Шейх — Запоріжжя), PQ7151 (Запоріжжя — Шарм-ель-Шейх) та PQ7108 (Шарм-ель-Шейх — Київ).

Авіакомпанія вибачається за незручності, а з питань отримання компенсації просить звертатися до турагента, у якого був придбаний тур.

На онлайн-табло SкуUp станом на 11:30 15 травня розміщено інформацію про затримки з відправленням 11 рейсів в напрямку Єгипту й України. Згідно з цією інформацією, окремі затримки, за даними компанії, сягатимуть 8—10 годин.

  • 14 травня SкуUp Airlines через несправність одного з літаків в Україні затримала вісім рейсів у різних напрямках.
  • Пілоти провідного перевізника скандинавських країн SAS 26 квітня оголосили страйк у Норвегії, Швеції та Данії. Протест почався після того, як переговори про заробітну плату провалилися. Це викликало черги в аеропортах, оскільки авіакомпанія скасувала близько 70% своїх рейсів.
  • Через заборону на експлуатацію літаків 737 Max і скорочення їхнього виробництва Boeing втратила близько $1 млрд.