«Схеми»: Коломойський прилетів до Києва

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Бізнесмен Ігор Коломойський прилетів до Києва. Про це повідомив журналіст проекту «Радіо Свобода» — «Схеми» Михайло Ткач.

«Коломойський прибув в аеропорт «Бориспіль» о 20:00 годині тим же літаком умовної групи «Приват» з бортовим номером UR-PRT, на якому сьогодні вночі він прилетів з Тель-Авіва до Дніпра», — йдеться в повідомленні.

В ніч на четвер, 16 травня, Ігор Коломойський повернувся в Україну. У коментарі theБабелю Коломойський на уточнююче питання, чим займеться насамперед, відповів, що не знає.

  • За даними журналістів «Схем», разом з Коломойським на літаку з Ізраїлю в Україну прибули депутат Верховної Ради від партії «Відродження» Андрій Шипко та співвласник «Кварталу 95» Тимур Миндич.
  • Олігарх не був в Україні з червня 2017 року і жив у Женеві (Швейцарія). З вересня 2018 року мешкав у Ізраїлі, в місті Герцлія. В інтервʼю «Схемам» Коломойський говорив, що перебрався зі Швейцарії в іншу країну «за сімейними обставинами». Він заявляв, що планує повернутися в Україну після інавгурації Володимира Зеленського.