«Євробачення-2019»: букмекери ставлять на Нідерланди

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Букмекерські контори вважають найбільш імовірним переможцем фіналу пісенного конкурсу «Євробачення-2019» учасника з Нідерландів Дункана Лоуренса. Фінал заплановано на 18 травня в Тель-Авіві.

Представники компанії ElectraWorks Limited (Гібралтар), що працює під брендом bwin, приймають ставки на перемогу Лоуренса з коефіцієнтом 1,65 до 1. За ним іде представниця Австралії Кейт Міллер-Гейдке з коефіцієнтом 6,5 до 1. Третій — конкурсант зі Швеції Джон Лундвік. На його перемогу приймають ставки на рівні 15 до 1. На перемогу представника Росії Сергія Лазарєва встановлений коефіцієнт 21 до 1.

Букмекери британської контори William Hill також вірять у перемогу Нідерландів. Ставки на Лоуренса приймаються на рівні 4 до 6. Другим і третім також ідуть конкурсанти з Австралії і Швеції. На перемогу Міллер-Гейдке встановлений коефіцієнт 11 до 2, на перемогу Лундвіка — 10 до 1. Ставки на перемогу Лазарєва приймаються з коефіцієнтом 16 до 1.

Українська контора «Парі-Матч», як і європейські колеги, бачить переможцем конкурсу представника Нідерландів. На його перемогу пропонують поставити з коефіцієнтом 1,76 до 1. Ставки на конкурсантку з Австралії — 7 до 1, представника Швеції — 11 до 1. На перемогу учасника від Росії — 15 до 1.

  • 16 травня відбувся другий півфінал «Євробачення-2019». У заключну частину шоу пройшли 10 виконавців з таких країн: Північна Македонія, Нідерланди, Албанія, Швеція, Росія, Азербайджан, Данія, Норвегія, Швейцарія і Мальта.
  • Вони приєдналися до першої десятки фіналістів — представників Греції, Білорусі, Сербії, Кіпру, Естонії, Чехії, Австралії, Ісландії, Сан-Марино та Словенії.