У центрі Києві перекриють вулиці через святкування Дня міста

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У центрі Києві перекриють вулиці через святкування Дня міста

УНІАН

У Києві перекриють низку центральних вулиць на час святкувань Дня міста, що відбуватимуться 25 та 26 травня.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Транспорт не зможе проїхати:

  • 25—26 травня — під час фестивалю «Країна Франкіана» на площі імені Івана Франка до перехрестя з вул. Ольгинською та до перехрестя з вул. Станіславського;
  • 25 травня з 05:30 до 17:30 — під час міжнародних змагань з велосипедного спорту RACE HORIZON PARK за маршрутом: площа Перемоги — просп. Перемоги — розворот біля станції метро «Шулявська» — просп. Перемоги — площа Перемоги.

Також через міжнародні змагання з велосипедного спорту буде обмежений рух:

  • 25 травня з 05:30 до 17:30 — вул. Хрещатик — б-р Тараса Шевченка;
  • 26 травня з 09:30 до 16:00 — вул. Миколи Грінченка — вул. Кіровоградська — просп. Валерія Лобановського — вул. Андрія Головка — вул. Солом’янська — вул. Протасів Яр — вул. Миколи Грінченка;
  • 26 травня з 08:00 до 15:00 під час 27-го спортивно-благодійного «Пробігу під каштанами» за маршрутом: Майдан Незалежності — вул. Хрещатик — вул. Велика Васильківська — площа Льва Толстого — вул. Велика Васильківська — вул. Фізкультури — НСК «Олімпійський» — вул. Еспланадна — вул. Басейна — вул. Хрещатик — Майдан Незалежності.

У решті міста дороги не перекриватимуть.

  • З вулиці Банкової у Києві, де розташована Адміністрація президента, прибрали кордони з силовиками, а ворота під Адміністрацією президента, які постійно були зачинені, відкрили.
  • Обраний президентом Володимир Зеленський записав відеозвернення, у якому попросив вибачення в українців за затори, які виникнуть через його інавгурацію.