Партія Вакарчука перереєструвалася і братиме участь у виборах

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Міністерство юстиції перереєструвало політичну партію, створену в 2015 році, в партію «Голос» Святослава Вакарчука, повідомляється на сторінці партії у Facebook.

«Гарні новини: усі бюрократичні барʼєри подолано — сьогодні від Міністерства юстиції отримали документи про перереєстрацію партії», — сказано в повідомленні. У партії підкреслили, що через короткі терміни могли не встигнути самостійно зареєструвати свою партію.

«Тому наші партнери з малого і середнього бізнесу дозволили нам використати свою партію, яку вони зареєстрували в 2015 році, щоб йти на місцеві вибори. Ми перереєстрували її в партію «Голос» і йдемо на вибори», — пояснила керівник штабу партії Юлія Клименко. У партії також запросили всіх бажаючих приєднатися до діяльності політсили на GolosZmin.org.

  • 16 травня стало відомо, що лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук йде на парламентські вибори зі своєю партією «Голос».
  • Згідно з опитуванням центру «Соціальний моніторинг», «Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка» і соціологічної групи «Рейтинг», за партію Святослава Вакарчука готові проголосувати 0,9% виборців.