The New York Times вніс Alyona Alyona у топ-15 європейський артистів, які заслуговують на увагу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
The New York Times вніс Alyona Alyona у топ-15 європейський артистів, які заслуговують на увагу

Пресслужба Alyona Alyona

Журнал The New York Times вніс українську хіп-хоп виконавицю Alyona Alyona (справжнє імʼя — Альона Савраненко) до списку 15 європейських артистів, на яких варто звернути увагу.

Автори вважають, що творчість українки може сподобатися фанатам американської виконавиці Азелії Бенкс. Автори статті зазначили, що Alyona Alyona є однією з нечисленних хіп-хоп-виконавиць в Україні, і в своїх текстах не використовує ненормативної лексики.

У виданні підкреслили, що не дивлячись на популярність російського хіп-хопу в Україні, Alyona Alyona вирішила читати реп рідною мовою. Вона вважає, що таким чином віддає належне своїй національній культурі. «Я хочу розповідати про повсякденне життя на своїй рідній мові», — сказала виконавиця в телефонному інтервʼю.

Крім українки, до списку потрапили Ghali (Італія), HVL (Грузія), Aya Nakamura (Франція), Viagra Boys (Швеція), Violet (Португалія), Angèle (Бельгія), Dave (Велика Британія), Julian Uhu (Польща), Vendredi Sur Mer (Швейцарія), C. Tangana (Іспанія), Wegen Von Lisbeth (Німеччина), IC3PEAK (Росія), Melinda Ademi (Косово), Ezhel (Туреччина).