«Дуже люблю те, чим займаюся». Заступниця глави МЗС Зеркаль пояснила скасування її призначення в Адміністрацію президента

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль продовжить роботу на своїй посаді. Про це вона повідомила у Facebook.

«Перш за все, моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися — заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції. Я дуже люблю те, чим я займалася, займаюся і, сподіваюсь, далі буду займатися», — написала Зеркаль.

Вона подякувала за теплі відгуки у контексті її можливого призначення в Адміністрацію президента та не заперечила можливості своєї роботи там у майбутньому. «Можливо, це колись і станеться», — додала вона.

Зеркаль зазначила, що зовнішня політика є спільною справою президента та МЗС. «Тому взаємодія, конструктив і взаємоповага є критично важливими. Ми — одна команда, і країна в нас одна», — підкреслила заступниця голови МЗС.

Напередодні президент Володимир Зеленський призначив Зеркаль заступником глави Адміністрації. Пізніше президент скасував призначення Зеркаль. Сама заступниця глави МЗС пообіцяла пояснити цю ситуацію пізніше.