«Я відкидаю вашу гіпотезу». Тарантіно різко відреагував на критику журналістів щодо свого нового фільму

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
«Я відкидаю вашу гіпотезу». Тарантіно різко відреагував на критику журналістів щодо свого нового фільму

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Режисер та сценарист Квентін Тарантіно різко відреагував на запитання журналіста під час прес-конференції в Каннах, присвяченої його новій картині «Одного разу в Голлівуді». Про це пише The Guardian.

Коли один із журналістів під час прес-конференції запитав режисера про обмежений екранний час акторки Марго Роббі у фільмі «Одного разу в Голлівуді» та про насильство над персонажами жіночої статі, Тарантіно відповів: «Я відкидаю вашу гіпотезу». Режисер також відмовився говорити про проблему насильства стосовно жінок у своєму фільмі.

Більш прихильно Тарантіно говорив про режисера Романа Поланського.

«Я зустрічався з ним кілька разів. Я фанат роботи Романа Поланського, зокрема, «Дитини Розмарі». Мені це дуже подобається», — сказав сценарист.

На відміну від Тарантіно, акторка Марго Роббі була більш говіркою і пояснювала, чому в фільмі у неї так мало екранного часу і мало реплік.

«Я думаю, що моменти на екрані показують, що ці чудові сторони Шерон Тейт можуть бути адекватно реалізовані без слів», — сказала вона.

Роббі додала, що вона погодилася на цю роль, тому що відчувала, що може вшанувати памʼять Шерон Тейт.

Про що фільм?

Дія фільму відбувається в 1969 році і розповідає про колишню зірку телевізійних вестернів Ріка Далтона (Леонардо Ді Капріо) та його постійного дублера (Бред Пітт), які намагаються вижити в новому Голлівуді. При цьому вони живуть по сусідству з Шерон Тейт (Марго Роббі) — актрисою і дружиною режисера Романа Поланського, яка загинула у власному будинку від рук серійного вбивці Чарльза Менсона (Деймон Герріман) і членів його секти.