Зʼявився трейлер фільму «Термінатор: Темна доля». У стрічку повернулась Лінда Гамільтон

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Сьогодні, 23 травня, Paramount Pictures опублікувала перший офіційний тизер-трейлер фільму «Термінатор: Темна доля». Його можна переглянути на офіційному YouTube-каналі кінокомпанії.

Майже через 28 років Лінда Гамільтон знову постала в ролі Сари Коннор і обʼєдналася з Джеймсом Кемероном, який виступив продюсером стрічки, та Арнольдом Шварценеггером.

Американський фантастичний бойовик знімає для Paramount Pictures і Skydance Media режисер Тім Міллер за сценарієм Девіда С. Гойєра. Це шостий фільм франшизи «Термінатор» і сиквел картин «Термінатор» і «Термінатор-2: Судний день», ніяк не повʼязаний з іншими фільмами франшизи та телесеріалом «Термінатор: Хроніки Сари Коннор».

У фільмі з бюджетом близько 200 мільйонів доларів, окрім Лінди Гамільтон та Арнольда Шварценеггера, також зіграли Маккензі Девіс, Наталя Рейєс і Гебріел Луна.

Зйомки фільму були розпочаті 4 червня 2018 року в Альмерії (Іспанія), потім в Будапешті (Угорщина) і Сполучених Штатах. 30 липня 2018 року Шварценеггер офіційно приступив до участі в зйомках у Будапешті, а завершив працювати 28 жовтня 2018 року. На початку листопада минулого року зйомки фільму завершилися.

В Україні премʼєра нового «Термінатора» призначена на 31 жовтня 2019 року.