Глава АП Богдан назвав петицію про відставку Зеленського смішним жартом

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан називає жартом петицію про відставку чинного глави держави Володимира Зеленського. Напередодні на сайті президента з’явилося два звернення, одне з них набрало понад 25 тисяч необхідних підписів для того, щоб її розглянула АП.

«Ми розцінюємо петицію як жарт. Можливо, навіть смішний жарт», — сказав Богдан в ефірі ток-шоу «Право на владу» на «1+1», пише ТСН .

Він підкреслив, що такі петиції не є підставою для реагування шляхом закінчення повноважень президента. Богдан вважає, що петиція свідчить про те, що є частина населення, яка не згодна з діями нового президента.

«Ми будемо працювати, щоб таких людей стало менше. Підемо шляхом переконання, щоб вони стали нашими однодумцями», — наголосив він.

  • 23 травня на сайті Адміністрації президента зʼявилися ще дві петиції з вимогою скасувати петицію про відставку глави держави Володимира Зеленського. Один з авторів вважає, що петиція про відставку «організована корупціонерами і цими ж корупціонерами підписується».