У Києві перекриють рух через спортивні заходи. Список вулиць

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У Києві перекриють низку вулиць через проведення велосипедної гонки «Race Horizon Park 2019», яка відбудеться 25—26 травня, і щорічного «Пробігу під каштанами». Про це повідомляє прес-служба МВС України в Facebook.

«25—26 травня у звʼязку з проведенням у Києві велосипедних перегонів «Race Horizon Park 2019» та спортивно-масового благодійного заходу «Пробіг під каштанами» на деяких вулицях міста рух транспортних засобів буде обмежено», — йдеться в повідомленні.

Так, від 6:00 (25 травня) до 22:00 (26 травня) буде перекритий проїзд по вул. Хрещатик, від вул. Богдана Хмельницького до алеї Героїв Небесної Сотні.

Крім того, 25 травня через велосипедну гонку будуть перекриті вулиці: від вул. Михайлівської та вул. Хрещатик — бул. Т. Шевченка — пл. Перемоги — пр. Перемоги — розворот перед Шулявським шляхопроводом проспекту Перемоги, пл. Перемоги — бул. Т. Шевченка — вулиця Хрещатик.

У неділю, 26 травня, велогонка буде проходити від 6:00 до 17:00 за маршрутом: від вул. Михайлівської та вул. Хрещатик — бул. Т. Шевченка — пл. Перемоги — пр. Перемоги — розворот перед Шулявським шляхопроводом проспекту Перемоги — пл. Перемоги — бул. Т. Шевченка — вул. Хрещатик.

Також 26 травня відбудеться «Пробіг під каштанами», через який будуть перекриті такі вулиці: Майдан Незалежності — вулиця Хрещатик — пл. Льва Толстого — вул. Велика Васильківська — розворот на вулиці Діловий — вул. Велика Васильківська — пл. Льва Толстого — вул. Хрещатик — Майдан Незалежності.