Вночі: Зеленський прийшов на «Лігу сміху», Трамп оскаржить заборону суду на будівництво стіни, а режисер «Чужого» зніме продовження саги

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Зеленський прийшов на «Лігу сміху» й піднявся на сцену

Президент Володимир Зеленський прийшов на концерт програми «Ліга сміху», де раніше він був ведучим, і піднявся на сцену, щоб привітатися з глядачами. Про це повідомила його дружина Олена на своїй сторінці в Instagram.

Так, він піднявся на сцену на початку концерту і привітався з публікою. Трохи пізніше на неї вийшов і новий ведучий — Євген Кошовий.

Після цього Зеленський пішов у зал, щоб дивитися концерт як звичайний глядач. Там на нього вже чекала дружина.

Трамп оскаржить рішення суду, яке заблокувало будівництво стіни на кордоні з Мексикою

Президент США Дональд Трамп вирішив терміново оскаржити рішення суду в штаті Каліфорнія, який заблокував використання близько $1 млрд з Міністерства оборони США для будівництва стіни на кордоні з Мексикою. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

«Ще один суддя-активіст, призначений Обамою, виніс рішення проти нас по ділянці стіни на південному кордоні, яка вже зводиться. Це рішення проти безпеки наших кордонів і на підтримку злочинності, наркотиків та нелегального перевезення людей. Ми звертаємося з апеляцією у прискореному режимі», — зазначив він.

Рейтинг довіри до Путіна знизився і оновив історичний мінімум

Рейтинг довіри росіян до президента Росії Володимира Путіна знизився до 31,7% і оновив історичний мінімум. Про це говорять показники, опубліковані Всеросійським центром вивчення громадської думки.

Так, опитування серед населення проводилося від 13 до 19 травня. А отриманий показник є мінімальним від початку публікування рейтингу на сайті соціологічного центру.

У той же час, показник схвалення діяльності Путіна знаходиться на рівні 65,8%.

Попередні показники ВЦВГД також фіксували падіння рейтингу. Приміром, у січні 2019 року показник становив 32,2%. Тенденція до зниження почалася в червні 2018 року, після скандалу з підвищенням пенсійного віку.

У США сотні співробітників McDonaldʼs влаштували страйк

Сотні працівників підприємств швидкого харчування McDonaldʼs у США протестували проти низької зарплати, небезпечних умов роботи та сексуальних домагань. Про це повідомляє «Європейська правда».

Так, сотні працівників McDonaldʼs у 13 американських містах залишили свої робочі місця під час сніданків та обідів, коли в ресторанах була «повна посадка».

Страйк призвів до масштабних збоїв у роботі мережі. У Сент-Луїсі довелося тимчасово призупинити роботу 10 закладів.

Співробітники ресторанів закликали підняти мінімальний розмір заробітної плати до $15 на годину.

Режисер «Чужого» Рідлі Скотт обговорює нові зйомки фільму. З Disney

Американський кінорежисер Рідлі Скотт підтвердив, що веде переговори з Walt Disney про зйомки продовження його фільму «Чужий». Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

За словами режисера, нова серія фільмів має «еволюціонувати», щоб залишитися в тренді. Також Рідлі Скотт натякнув, що мова йде про зйомки приквелів.

«Залишімо це позаду і подивімося, як ця ідея може розвинутися. Ось цим ми зараз і займаємося», — зазначив він.