Moby вибачився перед Наталі Портман за слова про роман

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Діджей Річард Мелвілл Холл, більш відомий як Moby, вибачився перед актрисою Наталі Портман за слова про їхній роман. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Через певний проміжок часу я усвідомив, що багато критичних зауважень, висловлених на мою адресу з приводу включення Наталі до книги «Then It Fell Apart», досить обґрунтовані. Я повністю визнаю, що з мого боку було дійсно необачно не дати їй знати про її включення в книгу заздалегідь, і настільки ж необачно з мого боку не повністю поважати її реакцію», — зазначив він.

У той же час, Moby висловив слова захоплення Портман за творчість та за активний захист прав тварин.

«Я захоплююся Наталі, її розумом, творчістю і активністю на захист прав тварин, і я ненавиджу те, що я міг заподіяти їй та її родині біль. Я намагався ставитися до всіх, кого я включив до неї [до книги], з гідністю і повагою, але, тим не менш, з мого боку було дійсно неввічливо не попередити їх перед виходом книги. За це я вибачаюся перед Наталі, а також перед іншими людьми, про яких я писав...», — підкреслив він.

Співак визнає, що «мав діяти відповідальніше і з більшою повагою, коли ми з Наталі вперше зустрілися майже 20 років тому».