«Нормальний процес і звичайна ротація». Директор ДБР Труба прокоментував звільнення в бюро

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба назвав останні звільнення керівників управлінь «нормальним процесом».

Його коментар розмістила прес-служба ДБР у Facebook.

«Відповідно до законодавства, троє керівників підрозділів центрального апарату та керівник одного з територіальних управлінь залишають роботу в Державному бюро розслідувань по закінченню випробувального терміну. Це не криза, не скандал, а звичайна ротація у новому правоохоронному органі, який змінюється, враховує помилки, відточує свій професіоналізм, набирає силу», — йдеться в повідомленні.

За словами Труби, звільнення не вплинуть на роботу бюро.

  • 29 травня стало відомо, що директор Державного бюро розслідувань Роман Труба звільнив чотирьох співробітників. Йдеться про директора територіального управління ДБР у Полтаві Володимира Тимошка, керівника 2-го управління організації досудових розслідувань Олександра Тура, керівника фінансового управління Дениса Луцика та керівника управління забезпечення діяльності Василя Титарчука.
  • Раніше працівниця прес-служби ДБР Ірина Винокурова повідомила про те, що директор бюро Роман Труба звільнив керівника прес-служби Андрія Мальчика. За її словами, це сталося після публікації на сайті ДБР новини про отриману заяву екс-радника Віктора Януковича Андрія Портнова.