«Йдемо шляхом націоналізму XXI століття». Екс-радикал Ігор Мосійчук створює нову політичну силу

Дата:
«Йдемо шляхом націоналізму XXI століття». Екс-радикал Ігор Мосійчук створює нову політичну силу

Facebook / Ігор Мосійчук

Народний депутат Ігор Мосійчук збирається створити власну політичну партію. Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

«Разом з однодумцями поки займаємося створенням громадянського руху, а після позачергових парламентських виборів плануємо створити нову політичну силу. Не робимо цього, щоб не заважати «Радикальній партії Олега Ляшка», лави якої я недавно покинув, і запобігти звинуваченням у створенні протистояння», — заявив Мосійчук.

Він уточнив, що «піде шляхом націоналізму XXI століття» для захисту національних інтересів.

Нардеп додав, що на виборах у Раду в жовтні 2019 року члени його команди підуть по мажоритарних округах: «Олексій Данилов по 66-му на Житомирщині, Ігор Лінчевський по 148-му на моїй рідній Полтавщині. Особисто для себе я також цілком серйозно розглядаю участь у виборах по мажоритарному округу».

  • 24 травня Ігор Мосійчук оголосив про вихід з «Радикальної партії» .Причинами він назвав «ідеологічні розбіжності, які спричиняли конфлікти з окремими членами команди».
  • Згідно з даними опитування, проведеного з 15 по 19 травня центром «Соціальний моніторинг» і Українським інститутом соціальних досліджень імені Яременка, за «Радикальну партію Олега Ляшка» готові проголосувати близько 2% опитаних.