Партію «Європейська солідарність» очолив Петро Порошенко

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Політична партія «Європейська солідарність» у пʼятницю, 31 травня, провела з’їзд, на якому обрала своїм лідером колишнього президента Петра Порошенка.

Також партія має припинити повноваження всього складу президії центральної ради, обраного в серпні 2015 року, та обрати новий.

Раніше Петро Порошенко повідомив, що отримав партійний квиток «Європейської солідарності». Його номер 52025.

  • Нещодавно народний депутат Олександр Грановський вийшов із партії «Блок Петра Порошенка». А заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, близький друг та бізнес-партнер колишнього президента Петра Порошенка, вирішив вийти з президії партії.
  • За інформацією theБабеля, главою передвиборчого штабу перейменованої партії Петра Порошенка «Європейська солідарність» стане народний депутат Сергій Березенко.
  • Технологом кампанії залишиться Ігор Гринів. Джерела також кажуть, що деякі члени партії стали «токсичними», і це призвело до втрати симпатій прихильників Порошенка. Серед таких персоналій назвали бізнес-партнера колишнього президента Ігоря Гладковського та Ігоря Кононенка, а також народних депутатів Олександра Грановського і Сергія Березенка. Викреслити їх зі списку партії хотіли б і деякі члени команди Порошенка.