«Слуга народу» та «Опозиційна платформа — За життя». Букмекери назвали лідерів парламентської гонки

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Найбільша українська букмекерська контора Parimatch оголосила про початок прийому ставок на результати позачергових виборів до Верховної Ради, які відбудуться 21 липня.

Згідно з прогнозами букмекерів, лідером є партія «Слуга народу» Володимира Зеленського, а друге місце посідає «Опозиційна платформа — За життя» Вадима Рабіновича, Юрія Бойка та Віктора Медведчука, третє — «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Parimatch

Щодо партії «Слуга народу» букмекерська контора приймає ставки на те, що вона набере понад 41,5% голосів. Букмекери оцінюють таку можливість як 50 на 50 (коефіцієнт 1,87 до 1,87). «Опозиційна платформа — За життя», за прогнозом букмекерів, має набрати понад 10,5% голосів (коефіцієнт 1,7). При цьому букмекери вважають, що «Європейська солідарність» не набере навіть 9,5% голосів (коефіцієнт 1,75). Ще менше отримає на виборах «Батьківщина» Юлії Тимошенко — за прогнозами букмекерської контори, вона не зможе подолати поріг у 8,5% голосів (коефіцієнт 1,75).

А партії «Голос» Святослава Вакарчука, «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, «Радикальна партія Олега Ляшка» і «Опозиційний блок» Олександра Вілкула та Вадима Новинського, за прогнозами букмекерів, до Верховної Ради можуть не потрапити.