Не вдалося полагодити сцену: музичний фестиваль Kozak FEST скасували після нічного буревію

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:
Не вдалося полагодити сцену: музичний фестиваль Kozak FEST скасували після нічного буревію

Facebook / Kozak FEST

Організатори етно-рок-фестивалю Kozak FEST скасували всі заходи, заплановані на 2 червня, через ураган, який стався напередодні в Дніпропетровській області.

Про це повідомив оргкомітет заходу на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, на жаль, ми змушені повідомити вам сумну новину: через стихійне лихо всі заходи, які були заплановані на сьогодні, 2 червня, скасовані. Всю ніч команда Kozak FEST намагалася ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше», — заявили організатори.

Вони подякували співробітникам поліції, полку «Дніпро-1» та Держслужбі з надзвичайних ситуацій за злагоджену роботу і попросили вибачення у гостей фестивалю.

«Сподіваємося на розуміння. До зустрічі в наступному році», — додали в оргкомітеті.

Етно-рок-фестиваль центральної України Kozak FEST у 2019 році мав проходити від 31 травня до 2 червня в урочищі Княжі Байраки Дніпропетровської області. Захід присвячений перемозі Богдана Хмельницького у битві під Жовтими Водами над польськими військами у 1648 році.

  • 1 червня на фестивалі Kozak FEST у Дніпропетровській області через сильний буревій обрушився дах сцени. Музикант Дмитро Шуров повідомив, що через обвалення можуть бути постраждалі. «Більше інформації на цей момент не маю, крім того, що багато тисяч людей намагаються покинути фестиваль під стіною дощу і твориться хаос, падають дерева. Частина групи знаходиться в готелі за 40 км (світла скрізь немає), частина — на майданчику, де залишилися наш автобус та інструменти», — повідомив музикант на своїй сторінці в Instagram.