У кандидата на посаду президента США Камали Гарріс чоловік вихопив мікрофон прямо на сцені

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

У кандидата на посаду президента США, сенатора від Каліфорнії Камали Гарріс прямо під час виступу невідомий вихопив з рук мікрофон.

Про це повідомляє CBS News.

Інцидент трапився під час форуму MoveOnʼs Big Ideas Forum. Гарріс у цей момент розповідала про стипендії темношкірим студентам.

Невідомий переривав її промову, а потім вихопив мікрофон. Він встиг сказати, що хоче «звернути увагу публіки на більш значущу ідею», перш ніж охорона вивела його зі сцени.

Після цього випадку кандидат у президенти продовжила виступ під вигуки «Камала, Камала».

  • У січні 2019 року сенатор-демократ від штату Каліфорнія Камала Гарріс оголосила про намір взяти участь у виборах президента США в 2020 році.
  • Президент США Дональд Трамп за перші три місяці 2019 року зібрав понад $30 млн для своєї виборчої кампанії на другий термін в 2020 році. Загальна сума коштів на нову кампанію склала близько $40,8 млн. Водночас сенатори Берні Сандерс і Камала Гарріс очолили боротьбу демократів у зборі коштів у 2019 році, зібравши відповідно $18,2 млн і $12 млн за три місяці.
  • На початку березня колишня перша леді й екс-державний секретар Сполучених Штатів Гілларі Клінтон заявила, що не братиме участі у виборах президента США в 2020 році. У 2016 році вона була головним конкурентом чинного глави держави Дональда Трампа, який балотувався від Республіканської партії.
  • 59-ті вибори президента США пройдуть 3 листопада 2020 року.