Телеканал «Прямий» придбав для родини загиблого шахтаря трикімнатну квартиру

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Телеканал «Прямий» придбав квартиру для родини загиблого шахтаря Михайла Павлика. Трикімнатна квартира площею 72 кв. м розташована в місті Червоноград, на вулиці Сокальській, 28. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Квартиру купили в будинку, де родина загиблого шахтаря винаймала житло. Тепер дружина Михайла Павлика з трьома дітьми житимуть у власному помешканні.

  • У ніч на 29 травня на шахті «Лісова» ДП «Львіввугілля» у селі Сілець Сокальського району Львівської області стався обвал породи. Обвал на глибині 500 метрів стався о 3-й ночі, через годину після того як 70 гірників вийшли на нічну зміну. Загинули двоє гірників: Михайло Турко 1997 року народження і Михайло Павлик 1971 року народження. За попередньою інформацією спеціальної комісії, причиною трагедії на шахті «Лісова» був обвал покрівлі породи у лаві, а двоє гірників опинились у місці, де вони не мали бути.
  • Після інциденту президент Володимир Зеленський зустрівся з родичами загиблих, а також з місцевими шахтарями. За підсумками візиту до Львівської області було прийнято рішення провести засідання РНБО з проблем у вугільній галузі.
  • Львівська обласна адміністрація ухвалила рішення виплатити родинам загиблих гірників компенсації по 100 тисяч гривень. А Володимир Зеленський пообіцяв особисто допомогти сім’ї загиблого гірника Михайла Павлика із квартирою, але потім це питання скерував до обласної влади.