Власник BitTorrent за $4,5 млн виграв право пообідати з мільярдером Уорреном Баффеттом

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Власник програми BitTorrent і засновник кріптовалюти Tron 29-річний Джастін Сан виграв на благодійному аукціоні право пообідати з американським мільярдером Уорреном Баффеттом. Його ставка в $4,57 млн виявилася рекордною за весь час проведення торгів.

Про це китаєць написав у своєму Twitter.

«Я офіційно повідомляю, що став переможцем 20-го благодійного обіду з Уорреном Баффеттом. Я також запрошую лідерів блокчейн-індустрії зустрітися з титаном інвестицій. Я сподіваюся, що це принесе користь всім», — написав він.

Благодійний аукціон завершився на eBay 31 травня.

Як пише Bloomberg, аукціон проводиться щороку. Його метою є збір коштів для організації The Glide Foundation, яка збирає гроші для бездомних і жертв домашнього насильства. Баффетт з 2000 року співпрацює з цією організацією. За 19 років фонд зібрав понад $30 млн. У минулому році максимальна ставка за обід з Баффеттом склала $3,3 млн. У 2000 році — $25 тисяч.

Відзначимо, що в цьому році Уоррен Баффетт увійшов у трійку рейтингу мільярдерів Forbes зі статком у $82,5 млрд. Він поступився засновнику Amazon Джефф Безосу і засновнику Microsoft Біллу Гейтсу.