Apple представила новий компʼютер Mac Pro 6. Ціна на нього стартує від $5999

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Apple представила новий компʼютер Mac Pro 6. Ціна на нього стартує від $5999

Apple

Компанія Apple на щорічній конференції для розробників WWDC представила новий компʼютер Mac Pro 6 із процесором Intel Xeon, який матиме до 28 ядер.

Про це повідомляє Axios.

Компанія працювала над оновленим компʼютером два роки. Його почнуть продавати восени. Ціна стартує від $5 999 (понад 160 тис. грн) за комплектацію з 8-ядерним процесором і SSD на 256 гігабайт.

Також Apple представила монітор із 32-дюймовим екраном і роздільною здатністю 6K. Ціна на монітор стартує від $4 999 (близько 135 тис. грн). Окремо можна купити підставку Pro stand, яка дозволить регулювати кут нахилу та висоту. Вона коштуватиме $999 (близько 27 тис. грн).

Також на конференції Apple представила оновлену операційну систему для iPhone — iOS 13. У ній на 30% швидше має працювати система розпізнавання облич FaceID. Також обіцяють пришвидшення запуску програм. Голосовий помічник Siri зможе озвучувати вхідні повідомлення.

Компанія Apple замінила медіаплеєр iTunes, який вже майже 20 років працює на «яблучних» пристроях. Його замінять три програми: Music, TV та Podcasts.