На Netflix вийшов пʼятий сезон «Чорного дзеркала». У ньому три серії

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Стримінговий сервіс Netflix випустив пʼятий сезон серіалу «Чорне дзеркало». Усі три серії вже доступні на сайті.

Серії називаються «Уламки» (Smithereens), «Вражаючі гадюки» (Striking Vipers) і «Рейчел, Джек і Ешлі теж» (Rachel, Jack and Ashley, Too).

Перша серія «Уламки» розповідає про водія таксі, у якого весь день починає йти наперекосяк. Водія грає Ендрю Скотт, відомий за роллю професора Моріарті з серіалу «Шерлок»

Друга серія «Вражаючі гадюки» присвячена потенційній подружній зраді за допомогою сервісу для знайомств. Головного героя в цій серії грає Ентоні Макі — Сокіл з «Месників» і нова інкарнація Такеші Ковача з другого сезону серіалу «Модифікований вуглець».

Третя серія «Рейчел, Джек і Ешлі теж» розповідає про фанатку поп-зірки, яку грає реальна поп-зірка Майлі Сайрус. Фанатка намагається звʼязатися зі своїм кумиром, використовуючи високотехнологічну ляльку. Але щось іде не так.

  • Netflix відстежує те, що його користувачі дивляться і як довго вони це роблять. Інтерактивний фільм Bandersnatch надав сервісу унікальну можливість дізнатися, чого його користувачі хочуть в режимі реального часу.
  • Bandersnatch — інтерактивний фільм від творців «Чорного дзеркала». Автори відзняли 312 хвилин матеріалу, щоб глядачі змогли самостійно обрати кінцівку, хоча хронометраж фільму всього 90 хвилин. Це перший інтерактивний фільм Netflix.