В інтернеті зʼявився трейлер нового фільму Вуді Аллена. Картину відкладали через звинувачення режисера в домаганнях

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

В інтернеті зʼявився трейлер нового фільму режисера Вуді Аллена під назвою «Дощовий день у Нью-Йорку». Ролик опублікувала «Медуза».

Фільм оповідає історію про юнака з Мангеттена та дівчину з Арізони, які навчаються далеко від Нью-Йорка, але разом приїжджають туди на вихідні. Утім, замість прогулянки дівчина вирушає на інтервʼю з відомим режисером, завдяки чому швидко стає частиною вищого суспільства. А юнак зустрічає свою стару подругу.

Головні ролі в «Дощовому дні в Нью-Йорку» зіграли Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Ребекка Голл, Джуд Лоу та Селена Гомес. Варто зазначити, що режисер закінчив картину в 2017 році, проте його дистрибʼютор Amazon Studios відклав випуск через звинувачення проти Аллена у сексуальних домаганнях.

  • У лютому Аллен подав позов на $68 млн проти компанії Amazon. Компанія відклала дистрибуцію його фільму «Дощовий день у Нью-Йорку» (A Rainy Day in New York).
  • Перед цим модель та актриса Бебі Крістіна Енгельгардт розповіла, що коли вона була підлітком, у неї був таємний роман з Вуді Алленом. Дівчині тоді щойно виповнилося 16 років.
  • Звинувачення в сексуальному насильстві проти Вуді Аллена висунула і його прийомна дочка Ділан Ферроу. За її словами, це сталося ще в 1992 році, коли їй було 7 років. Сам режисер це категорично заперечує.