Бойко, Рабінович та Медведчук. «Опозиційна платформа — За життя» представила список кандидатів

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Політична партія «Опозиційна платформа — За життя» представила свій список кандидатів у депутати, з яким піде на вибори парламенту 21 липня.

Оголошення було зроблено на зʼїзді партії.

У першу десятку увійшли Юрій Бойко, Вадим Рабінович, Віктор Медведчук, Наталія Королевська, Сергій Льовочкін, Нестор Шуфрич, Василь Німченко, Сергій Ларін, Сергій Дунаєв та Тарас Козак.

Facebook / Роман Сініцин

За словами Сергія Льовочкіна, на посаду премʼєр-міністра від політсили йтиме Юрій Бойко. Він додав, що Бойко знає, «що треба робити і як треба робити».

За інформацією theБабеля від співрозмовників у партії, напередодні зʼїзду Рінат Ахметов через Вадима Рабіновича ініціював переговори про обʼєднання «Опозиційного блоку» з «Опозиційною платформою — За життя». Обговорювалося, що 1/3 списку буде у Віктора Медведчука, 1/3 у Сергія Льовочкіна та Юрія Бойка і ще 1/3 в «Опозиційного блоку», але на зʼїзді представили команду тільки «Опозиційної платформи» Медведчука — Бойка — Льовочкіна — Рабіновича.

Пропозиція про обʼєднання також озвучувалася партії мерів Харкова та Одеси «Довіряй ділам», створеної в тому числі на базі партії «Відродження».