Гладковський попросив МВС та ГПУ покарати активістів, які пікетували його оселю

Автори:
Олег Панфілович, Оксана Коваленко
Дата:

Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Олег Гладковський звернувся до Міністерства внутрішніх справ та Генеральної прокуратури зі скаргою на активістів, які пікетують його оселю. Про це повідомляє пресслужба Гладковського.

«Такі дії «псевдонаціоналістів» лише показують неспроможність правоохоронців забезпечити порядок на вулицях українських міст та демонструють безкарність для правопорушників», — зазначив він.

Гладковський заявив, що «жодної «справи Гладковського» не існує», і наголосив, що ні він, ні його рідні не мають жодного стосунку до звинувачень. «Розслідування справ, у яких згадується прізвище мого сина, що, очевидно, були штучно скомпільовані з брехливих провокаційних фактів і продані за 30 срібняків, уже довели, що жодної причетності мене та членів моєї родини до будь-яких оборудок не було встановлено», — цитує прес-служба слова Гладковського.

На його думку, звинувачення «певних політиканів та запроданців» у причетності до корупції у сфері оборони шкодять не лише його репутації, а й «завдають величезного удару армії, країні та її обороноздатності».