Барак та Мішель Обама уклали «багаторічний» контракт зі Spotify. Записуватимуть подкасти

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Стримінговий сервіс Spotify уклав багаторічний контракт на серію подкастів із експрезидентом США Бараком Обамою і його дружиною Мішель. Про це повідомляє Reuters.

Контракт уклали з продюсерською компанією президентського подружжя Higher Ground. Мішель і Барак Обама будуть «розвивати, продюсувати і брати участь» у подкастах Spotify.

Сам Обама заявив, що подкасти «є винятковою можливістю для налагодження продуктивного діалогу, змушують посміхатися і думати, а також зближують людей». Раніше компанія Higher Ground уже уклала контракт із Neflix на виробництво документальних фільмів.

  • Мемуари Мішель Обами під назвою «Становлення» (Becoming) можуть побити рекорд продажів серед автобіографій. Книгу дружини 44-го президента США Барака Обами переклали 31 мовою, вона продається в Австралії, Великій Британії, Франції, Німеччині та багатьох інших країнах.
  • Мемуари колишньої першої леді США Мішель Обами — «Становлення» — стали найбільш продаваною книгою у твердій палітурці в 2018 році. За даними видавця Penguin Random House на 30 листопада, за перші 15 днів продажів у Північній Америці було придбано понад 2 мільйони копій у всіх форматах.