Журналіст Сергій Рахманін балотуватиметься у Верховну Раду за списком партії «Голос»

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін балотуватиметься в український парламент за списком партії Святослава Вакарчука «Голос». Про це повідомляє прес-служба партії.

«У політичній журналістиці я вже зробив все, що міг. Дуже вдячний професії, колегам, читачам, глядачам і слухачам. Але зараз я відчуваю в собі готовність до змін у житті й роботі. І відчуваю, що можу допомогти змінюватися країні», — зазначив він.

Уточнюється, що в журналістиці Рахманін був понад 30 років. З них останні 20 — у виданні «Дзеркало тижня». Крім того, він також веде програму «Гра в класику» на телеканалі Zik і «Апокриф» на «Радіо НВ».

«Вважає, що для розуміння ситуації потрібно побувати і в окопі, і в кабінеті, але й вміти вчасно вибратися з них, щоб подивитись на життя з інших кутів. До роботи в журналістиці встиг отримати найрізноманітніший життєвий досвід: був продавцем у магазині, нічним сторожем, вантажником, фасувальником цегли на комбінаті будматеріалів», — йдеться в повідомленні.