Лещенко роздумує про участь у виборах. По мажоритарці

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що думає про участь у дострокових парламентських виборах як самовисуванець в одному з округів Києва. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Що стосується мене, то я не хочу бігати за списками, по партіях, говорити... візьміть мене як запасний варіант... У мене є ще один варіант — це балотуватися по округу в м. Київ. Це рідний для мене Подільський район, де я виріс, де я ходив в школу, де я досі зареєстрований. Цей варіант я для себе не виключаю, але остаточне рішення буду приймати в найближчі дні. Тому що депутати-самовисуванці, у них ще є кілька днів для такого рішення», — зазначив він.

Також Лещенко розповів, що думає про рішення партії «Слуга народу» не включати у списки людей, які вже були парламентарями.

«Це рішення, з яким я погоджуюся, тому що це нова сила, вона повинна йти з нового, чистого аркуша», — підкреслив він.

  • Народний депутат Світлана Заліщук, яка 22 травня вийшла з фракції БПП в Раді, буде балотуватися на парламентських виборах по мажоритарці.
  • Нардепи від БПП Мустафа Найєм, Сергій Лещенко та Світлана Заліщук написали заяви про вихід з фракції ще 28 лютого, заявивши, що вони перебувають «по різні сторони барикад» з керівництвом політсили.