Садовий заявив про дзвінок Вакарчука щодо співпраці. Перед цим «Голос» спростовувала будь-які домовленості із «Самопоміччю»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий заявив про пропозицію лідера партії «Голос» Святослава Вакарчука зустрітися для обговорення співпраці. Про це мер Львова написав у Facebook.

«Вчора після ефіру програми «Право на владу» мені зателефонував Святослав Вакарчук і запропонував зустрітись, аби обговорити тему непоборювання по мажоритарних округах. Домовились на вівторок-середу у Львові, коли Славко буде з концертом», — написав Садовий.

Він додав, що зараз, не чекаючи домовленостей, активісти обох партій на місцях «уже подекуди почали діяти спільно, як наприклад у Рівному». «А сьогодні от таке. Святославе, якщо у вас там вкрали доступ до партійного Facebook, то моргни», — додав Садовый.

Перед цим «Голос» у власних соцмережах опублікувала повідомлення, у якому спростувала будь-які домовленності з партією Садового «Самопоміч». «Політичні ігри та договори за спиною виборців — це стара політика, яка повинна піти у минуле. Нова політика — це прозорість та підзвітність», — йдеться у повідомленні партії.