Лещенко йде на вибори самовисуванцем по 220-му округу в Києві на Подолі

Автор:
Марія Жартовська
Дата:
Лещенко йде на вибори самовисуванцем по 220-му округу в Києві на Подолі

Гонтар Володимир / УНІАН

Народний депутат Сергій Лещенко (позафракційний) подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у депутати по 220 округу в Києві, на Подолі. Про це нардеп повідомив theБабелю.

Лещенко подав документи до ЦВК 19 червня — за день до завершення реєстрації.

«З Подільським районом повʼязане моє життя з дитинства, тут я виріс, ходив у школу. Тут вибираю свого депутата, і на цей раз висуваю свою кандидатуру на роль представника району в парламенті. Я був депутатом-списочником, не привʼязаним до округу, тому приймав громадян скрізь — від Ужгорода до Полтави, зокрема в Києві — від озер на Теремках до вулиці Драгоманова», — заявив Лещенко.

Нардеп додав, що має досвід «успішного розвʼязання проблем і захисту Подолу від забудов, лікарень від закриття».

«Ми регулярно проводили зустрічі жителів району з мером Кличком. Я знаю проблемні місця і протягом двох років реагую на звернення громадян, щоб покращити їхнє життя та захистити їхні інтереси», — розповів Лещенко.

Крім нього, по 220 округу зареєстровано два самовисуванці: поліцейський батальйону конвойної служби Юрій Кожанов і директор науково-дослідного центру «Охоронна археологічна служба України» Інституту археології Національної академії наук України Антон Корвін-Піотровський.

Одномандатний виборчий округ № 220 охоплює 70 виборчих дільниць, центр — місто Київ, Подільський район. Кількість виборців — близько 146 тисяч.