У Харкові вручили ще одну підозру в справі про побиття журналіста. Ще дві — на черзі

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У Харкові вручили ще одну підозру в справі про побиття журналіста. Ще дві — на черзі

Facebook / Вадим Макарюк

Поліція Харкова підготувала три нові повідомлення про підозру в справі про побиття оператора «24 каналу» Вадима Макарюка.

Одну з цих підозр уже вручили. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко в коментарі Інтерфакс-Україна.

«Сьогодні [21 червня] вручили ще одну підозру. І, думаю, ще вручимо сьогодні до кінця дня. Всього їх буде три, крім того підозрюваного, якому вже обраний запобіжний захід», — сказав він.

  • 12 червня харківська поліція затримала чоловіка, якого підозрює в побитті оператора «24 каналу» Вадима Макарюка. Це 26-річний харків’янин.
  • Вадим Макарюк, який працює оператором на «24 каналі», перебуває у тяжкому стані після нападу в Харкові. Як повідомили його колеги, внаслідок крововиливу в мозок у чоловіка стався інсульт.
  • 7 червня Макарюк знімав матеріал на ринку «Барабашово» в Харкові, коли почався конфлікт між підприємцями й активістами. Після того як його привезли до лікарні, він сказав, що кілька нападників бігли за ним, а потім били ногами.