День скорботи і памʼяті: Зеленський закликав не забувати про захисників України

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

В Адміністрації президента закликали не забувати про подвиг воїнів, які захищали Україну у часи Другої світової війни. Про це йдеться на сторінці відомства в Facebook.

«У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні Президент Володимир Зеленський наголосив, що сучасники мають пам’ятати подвиг тих, хто захищав нашу країну, й докласти зусиль, аби війна не стала звичною для наступних поколінь. Глава держави нагадав, що рано-вранці 22 червня 1941 року відбулося бомбардування Києва», — йдеться в повідомленні.

В той же час Зеленський уточнив, що війна буквально «увірвалася в кожну родину».

«Друга світова, що увірвалася в наш дім, відтоді охопила всю територію України. Торкнулася кожної сім’ї, кожної людської долі. Маємо пам’ятати ті страшні роки, подвиг тих, хто захищав нашу країну. Війна приносить лише кров, горе й страждання. Маємо робити все, щоб вона не стала для наступних поколінь звичним явищем життя», — зазначив він.

  • Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланові перевірки ТОВ «Телеканал СТБ» (логотип «С-Возможно все!»), ТОВ «ТРК «Наталі» (логотип «НАТАЛИ»), ТОВ «Тотвельд» (логотип «XSPORT»), ТОВ «Телекомпанія «Телевсесвіт» (логотип «Телевсесвіт») і ТОВ «Идана Юкрейн» (логотип BOUTIQUETV).