Вночі: США введуть нові санкції проти Ірану, ЦВК відмовилася зареєструвати кандидатів від Компартії, а від Boeing вимагають компенсації

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Група пілотів вимагає від Boeing компенсації за приховування помилок

Понад 400 пілотів приєдналися до групового позову проти американської компанії Boeing, вимагаючи від неї відшкодування збитків у мільйони доларів за приховування помилок, допущених у ході проектування літака 737 MAX. Про це повідомляє ABC.

На думку пілотів, через компанію вони отримали психічні розлади і понесли фінансові втрати, оскільки модель 737 MAX відсторонили від польотів. Суд відбудеться 21 жовтня в Чикаго.

У Нідерландах бджоли заблокували автомобіль. Поліції довелося викликати пасічника

У нідерландському місті Роттердам невідомі жартівники заблокували автомобіль за допомогою бджіл. Про це повідомляє NOS.

«Невідомі змастили чимось солодким передні двері Volkswagen. В результаті, цю частину машини обліпили близько 20 тис. бджіл», — йдеться в повідомленні.

Власник авто викликав поліцію через ситуацію, що склалася. Ті покликали на допомогу пасічника, якому вдалося успішно «звільнити» машину.

Трамп введе нові санкції проти Ірану вже в понеділок

Президент США Дональд Трамп заявив, що в понеділок введе нові санкції проти Ірану. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Так, за словами Трампа, винуватцем у ситуації, що склалася, є експрезидент Барак Обама.

У той же час Трамп зізнався, що чекає дня, коли санкції з Ірану будуть зняті. Тоді ця країна стане продуктивнішою і більш процвітаючою ніж будь-коли.

ЦВК відмовилася реєструвати на парламентські вибори кандидатів від Комуністичної партії

Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації кандидатам у народні депутати, які хотіли піти за списком забороненої Комуністичної партії. Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

«Комісія відмовила в реєстрації кандидатам у народні депутати України, включеним у виборчий список Комуністичної партії України, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року», — йдеться в повідомленні.

Крім того, також було відмовлено в реєстрації представника Компартії в ЦВК з правом дорадчого голосу.

ОБСЄ виявила 30 «Градів» на окупованій території Луганської області

Працівники патруля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували 30 реактивних систем залпового вогню «Град», розміщених з порушенням ліній відведення в окупованих районах Луганської області. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

Так, 20 червня безпілотник спостерігачів помітив 8 систем залпового вогню (РСЗВ; БМ-12 «Град») на полігоні біля н. п. Міусинськ та 22 РСЗВ (БМ-12 «Град») неподалік н. п. Хрустальне.

Також вдалося зафіксувати десятки інших зразків важкого озброєння, які були розміщені біля лінії відводу.