«Ми втрачаємо нашу державу». Телеведучий Олександр Скічко заявив, що піде в Раду і записав відеозвернення

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Український шоумен і телеведучий Олександр Скічко записав відеозвернення, в якому відповів на основні питання, повʼязані з його висуненням в парламент. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Всім привіт! Є для вас важлива новина. Сьогодні були опубліковані списки мажоритарників від партії «Слуга народу». І тепер я вже можу офіційно сказати — я йду в політику. Йду представляти свою рідну Черкащину. І відразу хочу відповісти на питання, яке у вас виникло: «чому, навіщо і яка у мене взагалі мотивація?» Я йду в політику, бо мені набридло. Набридло слухати порожні обіцянки, їздити по розбитих дорогах і основне — чути, як мої друзі хочуть виїхати в іншу країну. Бо в Україні жити неможливо. Вважаю, що ми втрачаємо нашу державу, а мені цього дуже не хочеться», — зазначив він.

Крім того, Скічко також розповів, що зараз в Україні переломний момент.

«В Україні переломний момент — президентом стала людина не із системи. Яка жодного разу не була при владі. Не дивлячись на те, що 75% людей проголосували за Зеленського, сьогодні Верховна Рада не хоче голосувати і розглядати його ініціативи. Я вважаю, що це неповага до людей», — підкреслив він.