Зеленський змінив склад комісії з конкурсу на посаду директора Держбюро розслідувань

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент Володимир Зеленський змінив склад комісії з конкурсу на посаду директора Державного бюро розслідувань, повідомляється у відповідному указі.

Зеленський змінив трьох з девʼяти членів, призначених у комісію за президентською квотою. До складу комісії президент включив провідного наукового співробітника відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького Національної академії наук Оксану Квашу; завідувача відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою цього ж інституту Олександра Костенка; начальника відділу підготовки прокурорів щодо організації роботи в органах прокуратури і викладання професійної етики Інституту спецпідготовки Національної академії прокуратури Віктора Кощинця.

Цим же указом Зеленський вивів з комісії завідувача кафедри цивільного права юридичного факультету Київського національного університету ім. Шевченка Романа Майданика, професора кафедри теорії права та держави юрфаку КНУ ім. Шевченка Віктора Самохвалова і голову Центральної виборчої комісії Тетяну Сліпачук.