«Укрзалізниця» збільшила терміни попереднього продажу квитків

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Компанія «Укрзалізниця» збільшила терміни попереднього продажу квитків із 45 до 60 діб до дати їх відправлення. Про це повідомляє пресслужба компанії.

В «Укрзалізниці» зазначають, що купувати квитки за 60 діб можна буде вже з 8 липня. Послуга доступна для низки популярних поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення та безпересадкових вагонів.

«Таким чином, пасажири можуть заздалегідь спланувати свою подорож та купити квитки на дати відправлення, починаючи з 5 вересня 2019 року», — йдеться в повідомленні.

Продаж квитків з 8 липня, за 60 діб до відправлення поїзда, уже доступний для всіх поїздів категорії «Нічний експрес» (крім поїздів № 1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, № 10/9 Київ — Маріуполь, № 20/19 Київ – Лисичанськ) та поїздів міжнародного сполучення з країнами Заходу формування АТ «Укрзалізниця».

«Попередній продаж проїзних документів на всі інші поїзди внутрішнього сполучення поки що відкриватиметься, як і раніше, за 45 діб до дати відправлення, швидкісні поїзди Інтерсіті+ та Інтерсіті — за 30 діб до відправлення поїзда», — зазначено на сайті перевізника.