Під стінами АП націоналісти вимагали, щоб Зеленський відреагував на дії Медведчука

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Під стінами АП націоналісти вимагали, щоб Зеленський відреагував на дії Медведчука

https://t.me/nationalcorps

Біля Адміністрації президента обʼєднані націоналісти — представники Правого сектора, Нацкорпусу, ВО «Свобода» та ГО «Національні дружини» провели мітинг. Вони вимагали від президента Володимира Зеленського відреагувати на антиукраїнську діяльність одного з лідерів «Опозиційної платформи — За життя» Віктора Медведчука і затримати його.

https://t.me/nationalcorps

«Ми закликаємо президента Зеленського відреагувати! Ми переконані, що цей одіозний діяч має нести покарання за свою антиукраїнську діяльність, а не представляти Україну, вести перемовини з ворогом та окуповувати медіапростір країни», — йдеться в заяві націоналістів.

Активісти обурені, що в Мінську Медведчук вів переговори з сепаратистами.

«Після сьогоднішньої новини, що Віктор Медведчук полетів до Мінська вести переговори з ватажками терористів про нібито повернення полонених, нас дуже турбує відмовчування президента Зеленського. Ми хотіли поставити просте і коротке питання «Хто такий Медведчук? Він ворог, чи він друг?» — розповів у коментарі theБабелю речник політичної партії «Національний корпус» Роман Чернишев.

Чернишев також додав, що до них ніхто з Адміністрації президента не вийшов.

https://t.me/nationalcorps

Учасники акції також заявили, що Медведчук не має жодного юридичного і морального права представляти Україну на міжнародній арені і, тим паче, про щось домовлятися з агресором від імені усіх українців.

https://t.me/nationalcorps

Після закінчення мітингу активісти зазначили, що це була не остання акція.