Напади тремору. У Меркель запевнили, що вона не має проблем зі здоровʼям

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Представниця уряду Німеччини Мартіна Фіц запевняє, що, не зважаючи на другий інцидент із раптовим неконтрольованим тремтінням, у канцлерки Ангели Меркель немає проблем зі здоровʼям.

Про це повідомляє AFP.

«Фотографії та відео з Осаки показують, що канцлерка активна і здорова, — виконує свою роботу і дотримується запланованих зустрічей», — сказала Фіц, відповідаючи на питання журналістів про те, як Меркель почувається на саміті G20 у Японії.

  • 28 червня канцлер Німеччини Ангела Меркель бере участь у саміті G20, який відбувається в Осаці (Японія). На полях саміту вона провела переговори з президентом США Дональдом Трампом.
  • 18 червня під час зустрічі Ангели Меркель з президентом Володимиром Зеленським її почало раптово трясти. За словами канцлерки, вона прийшла в норму тільки після того, як випила кілька склянок води. Того дня температура повітря в Берліні сягнула 31°C.
  • Аналогічний напад тремору стався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час зустрічі з президентом країни Франком-Вальтером Штайнмаєром у Берліні.
  • Ангела Меркель, якій 17 липня виповнюється 65 років, не планує знову боротися за посаду канцлера Німеччини в 2021 році і має намір залишити політику.