У новому сезоні серіалу «Дивні дива» виявляють російську базу, яка планує знищити Америку

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У новому сезоні серіалу «Дивні дива» виявляють російську базу, яка планує знищити Америку

Netflix

Стримінговий сервіс Netflix випустив третій сезон серіалу «Дивні дива». У ньому головні герої намагаються дешифрувати радіосигнал, що надходить від російських шпигунів, пише Newsweek.

Героям вдається розшифрувати сигнал та виявити, що російська шпигунська база розташована в місцевому торговому центрі. План росіян — зруйнувати Америку.

Усього в третьому сезоні вісім епізодів. Усі вони вже доступні до перегляду.

Події, як і раніше, розгортаються у вигаданому містечку Гокінс у штаті Індіана влітку 1985 року.

  • 21 червня Netflix показав фінальний трейлер третього сезону серіалу «Дивні дива». Відео опублікували на офіційному YouTube-каналі сервісу.
  • Серіал «Дивні дива» незабаром після виходу отримав високі оцінки телекритиків. Також він був номінований на премії «Золотий Глобус», BAFTA TV Award, премію «Еммі». Рейтинг перших двох сезонів на IMDB — майже 9 із 10.
  • Netflix вирішив продовжити аніміаційну антологію «Любов, смерть та роботи» на другий сезон. До роботи продюсери залучили режисера Дженніфер Ю, відому за другою і третьою частиною анімаційних фільмів «Кунг-фу Панда». Крім того, вона займалася мультсеріалом «Спаун». У 2018 Ю виступила режисером трилера «Темні відображення».