Футболіст і кандидат в нардепи Федецький покинув львівські «Карпати»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Футболіст львівських «Карпат» і кандидат у нардепи від «Слуги народу» Артем Федецький оголосив, що покидає львівський клуб. Про це він розповів в інтервʼю пресслужбі команди.

«На душі сумно, але переді мною зараз відкривається новий життєвий етап, новий виклик. Це рішення важко назвати запланованим, воно швидше спонтанне. У всякому разі, «Карпати» завжди будуть в моєму серці», — прокоментував своє рішення Федецький.

У той же час футболіст не розкрив деталей свого майбутнього як спортсмена. При цьому він натякнув, що збирається піти в політику. «Чи добіг кінця мій час як футболіста? Час покаже. Хочу зробити щось хороше для людей. Країна — як маленький футбольний колектив. Для мене відкривається новий етап, який потрібно взяти з честю, зробити все для того, щоб було якомога краще для всіх», — додав гравець.

Федецький є вихованцем футбольного клубу «Волинь» (Луцьк). Грав у таких клубах, як «Шахтар» (Донецьк), «Арсенал» (Київ), «Харків», «Дніпро» і німецький «Дармштадт». За збірну України Федецький зіграв 53 матчі.