Загибель нардепа Тимчука: чоловік вживав спиртні напої, перебував у депресії та погрожував себе вбити

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Співмешканка загиблого народного депутата Дмитра Тимчука розповіла слідству, що в день загибелі чоловік був у депресії, дістав пістолет і погрожував себе вбити. Про це йдеться в матеріалах судової справи.

Жінка відмовляла Тимчука від спроб вчинити самогубство, однак 19 червня близько 12:00 він застрелився. У матеріалах зазначено, що в момент пострілу співмешканка була в кімнаті поруч із нардепом.

«Останнім часом він зловживав спиртними напоями, вчиняв спроби кодуватися від алкоголізму. Зранку почав вживати спиртні напої. Їхати на роботу відмовився, перебував у депресії. Під час розмов висловлював суіцидальні наміри. Дістав пістолет і погрожував себе вбити. Вона відмовляла останнього від спроб покінчити життя самогубством. Однак близько 12:00 [Тимчук] себе застрелив, при цьому [жінка] була в кімнаті, поруч з ним. Після цього про подію, що сталася, вона повідомила другу та помічнику [Тимчука]. Про будь-які конфлікти та боргові зобов`язання [Тимчука] вона нічого не знає», — йдеться в матеріалах справи.