Вночі: у Херсоні підпалили авто помічниці кандидата від «Слуги народу», у Грузії не звільнятимуть скандального журналіста, а у Вашингтоні затопило Білий дім

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

У Херсоні підпалили авто помічниці кандидата в нардепи від «Слуги народу»

У центрі Херсона невідомі підпалили автомобіль місцевої юристки, яка є довіреною особою одного з кандидатів у народні депутати. Про це повідомили в поліції Херсонської області. Йдеться про кандидата в нардепи від партії «Слуга народу» Павла Павліша, який балотується від 182 округу. Про це він написав у Facebook.

Поліція попередньо кваліфікувала інцидент як підпал. Слідчі розглядають кілька версій події, основна з яких пов’язана із професійною діяльністю власниці автомобіля.

Грузинський канал не звільнятиме журналіста, який облаяв Путіна в прямому ефірі

Керівництво грузинського телеканалу «Руставі 2» вирішило не звільняти журналіста Гіоргія Габунію, який нецензурно вилаявся на адресу російського президента Володимира Путіна в прямому ефірі.

Про це заявив гендиректор каналу Ніка Гварамія, повідомляє «Громадське».

При цьому Габунію відсторонили від роботи на два місяці за «неприйнятну поведінку». Після цього терміну він продовжить працювати.

Рейтинг Трампа побив рекорд підтримки американців

Рейтинг президента США Дональда Трампа досягнув рекордної позначки за весь час його президентства. Зараз 44% американців схвалюють його роботу.

Про це свідчать результати опитування, проведеного газетою The Washington Post і каналом ABC News.

«44% опитаних схвально оцінюють роботу президента, 53% — не підтримують його діяльність. Таким чином, рейтинг Трампа підвищився на 5% у порівнянні з квітнем, коли його діяльність позитивно оцінювали 39% респондентів», — йдеться в повідомленні.

Близько 59% респондентів виступили проти запуску процедури імпічменту Трампа — цей показник збільшився на 13% у порівнянні з серпнем минулого року. 37% опитаних підтримують імпічмент.

У Вашингтоні пройшла сильна злива, яка частково затопила метро і Білий дім

У столиці США Вашингтоні, а також у прилеглих районах у штатах Меріленд та Вірджинія пройшов сильний дощ. Він став причиною повені, яка залишила без електрики тисячі людей. Про це повідомляє NBC News.

Злива частково затопила Білий дім, повідомляє The Washington Post. У соцмережах публікують фотографії з водою в підвалі президентської адміністрації. Через повінь закрили будівлю Національного архіву США.

В Арлінгтоні, передмісті Вашингтона, затопило станцію метро Virginia Square. Вода надходила всередину протягом 20 хвилин. Також місцеві жителі публікують фото затоплених доріг. Частину з них тимчасово перекрили.

Стінг скасував виступ через проблеми зі здоровʼям

Британський співак Стінг не зможе виступити на джазовому фестивалі в Бельгії через стан здоровʼя. Про це він написав у Twitter.

«Ми з жалем повідомляємо вам, що виступ Стінга на джазовому фестивалі в Генті (Бельгія) сьогодні ввечері має бути скасований за рекомендацією лікаря. Інформація про повернення квитків буде найближчим часом», — йдеться в повідомленні.

Стінг — автор текстів, співак, актор і громадський діяч. Його кар’єра почалася в 1977 році в рок-групі The Police. У 1985 році він почав сольну кар’єру, яка принесла йому 10 нагород Grammy, дві статуетки Brit Awards, «Золотий глобус», премію Emmy і три номінації на премію «Оскар». З урахуванням роботи в групі музикант продав понад 100 млн копій альбомів.