У третьому сезоні серіалу «Дивні дива» в одній із головних ролей знявся українець

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У третьому сезоні фантастичного серіалу «Дивні дива» знявся 33-річний уродженець Києва, українсько-британський актор Алек Утгофф.

Чоловік зіграв одну з головних ролей нового сезону — вченого Олексія Смирнова.

Після цієї ролі Алек став шалено популярним.

«Дякую всім за теплі слова та підтримку! Я справді вражений, що ви насолоджувались моєю грою та резонували з настроєм. Я намагався відповідати людям, наскільки міг... Я хотів ще раз подякувати за ту енергію, яку ви мені дали через ваші повідомлення», — написав Утгофф.

Утгофф народився в Україні та жив тут до 11 років, а потім переїхав до Великої Британії. Отримав там вищу освіту та перебрався до Лос-Анджелеса. На сьогодні актор вільно розмовляє українською, англійською та російською мовами.

Алек Утгофф уже встиг зіграти епізодичні ролі в кількох фільмах, як-от «Турист», «Джек Раян: Теорія хаосу», «Мордекай», «Місія нездійсненна-5» та інших.

  • 4 липня стримінговий сервіс Netflix випустив третій сезон серіалу «Дивні дива». У ньому головні герої намагаються дешифрувати радіосигнал, що надходить від російських шпигунів.
  • Серіал «Дивні дива» незабаром після виходу отримав високі оцінки телекритиків. Також він був номінований на премії «Золотий Глобус», BAFTA TV Award, премію «Еммі». Рейтинг перших двох сезонів на IMDB — майже 9 із 10.