У колоні автомобілів, що потрапили під обстріл на Донбасі, їхав новопризначений глава Донецької ОДА

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

10 липня один український військовослужбовець загинув та один отримав поранення внаслідок попадання протитанкової керованої ракети в кузов військового вантажного автомобіля на околиці селища Гранітне Волноваського району Донецької області. Про це повідомляють у штабі ООС.

«Сьогодні, близько 15:00 години в районі південної околиці Гранітне ворожим ПТРК був уражений вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Обʼєднаних сил. У результаті влучання протитанкової керованої ракети в кузов вантажного автомобіля один військовослужбовець загинув. Ще один військовослужбовець отримав поранення середньої важкості», — йдеться в повідомленні.

Журналістка Тетяна Ніколаєнко написала, що під обстріл потрапив автомобіль з колони, у якій пересувався глава Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко

«Голова донецької ВЦА Кириленко (той, що родичі на окупованій території) без попередження поїхав на лінію вогню — у машині супроводу один поранений, один убитий. Керівництво ООС про це дізналось по факту трупа», — написала журналістка.