Секретар Бориспільської міськради, на якого накричав Зеленський, передумав іти до СБУ та не хоче «розхитувати ситуацію»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Секретар міської ради Борисполя Ярослав Годунок, який нещодавно викликав гнів президента Володимира Зеленського, скасував анонсовану пресконференцію під стінами Служби безпеки. Причиною назвав те, що російські медіа почали використовувати цю історію у своїх інтересах.

Про це він розповів в інтерʼю «Радіо Свобода».

Він заявив, що «не хоче розхитувати ситуацію» і не піде до СБУ. При цьому Годунок збирається офіційно звернутися до Служби безпеки з депутатським запитом, щоб дізнатися, «чи є на нього будь-яка інформація, яка може його порочити».

  • 10 липня президент Володимир Зеленський на робочій нараді в Борисполі вигнав із зали секретаря міськради Ярослава Годунка.
  • «Коли людина дуже багато кричить, я прошу знайти мені про неї інформацію в інтернеті. Я на своєму віку бачив багато людей. Я тут прочитав у газетах, це правда чи ні... Член «Батьківщини», депутат, був засуджений за розбій, вчинений із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ст. 187 КК України). Це правда, Ярославе Михайловичу? Це ви? Вийди звідси! Вийди, розбійник! Погано чуєш мене?.. Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти та кричати», — сказав президент.